Rocks Off

Pc-concept

När:
juli 28, 2018 kl. 20:00 – 23:00
2018-07-28T20:00:00+02:00
2018-07-28T23:00:00+02:00
Pris:
300 kr
Kontakt:
0304-550 51

Rocks Off

En Rolling Stones upplevelse som ni inte får missa. Vi lovar en helkväll med mycket ös och sväng!! Entré 300:-

Att Europas bästa Rolling Stones-show finns att hitta i Sverige kanske inte är helt bekant för de flesta. Men så är det. Rocks Off har genom åren gjort sig kända som ett band som har den unika förmågan att återskapa känslan av att faktiskt ha det riktiga Rolling Stones
framför sig. Till och med de mest inbitna och därmed också de mest svårflirtade Stonesfansen har kapitulerat inför deras underhållande och samtidigt högst respektfulla sätt att återskapa Stones musik på en konsertscen.

Rocks Off har uppträtt på scener både på och utanför Sverige och har mottagits med lovord vart de än kommit. I England har de sedan flera år tillbaka återkommande inbjudits till den årliga internationella Beatles-festivalen i Liverpool som det enda bandet som inte är Beatles-relaterat. John Lennons syster Julia (som är ett stort Stones-fan!) har kallat Rocks Off det bästa Stones-bandet hon sett. Amerikaner som sett bandet uppträda har
imponerats av deras proffsiga och samtidigt okonstlade sätt att närma sig Stones musik och menat att de faktiskt skulle stå sig bra i konkurrensen för att uppträda i Las Vegas.
Somliga har till och med gått så långt som att beskriva dem som bättre än originalet.

I hemstaden Göteborg har de sedan ett antal år tillbaka dessutom arrangerat musikeventet The Battle of the 60’s tillsammans med Sveriges främsta Beatles-tolkare Pepperland. Behöver vi säga att det varit en klockren succé varje gång!